Katell geeft GRATIS livestream concert op 25 april

Ze gaan weer spelen!!! Katell geeft een gratis LIVESTREAM CONCERT OP 25 APRIL om 20:00 uur vanuit het Wilminktheater! Je kan je gratis V-ticket bestellen op de website van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede! Ik zit klaar volgende week zondag 25 april.

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s heeft ze vele harten sneller laten kloppen voor het Franse chanson.

In dit livestreamconcert zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Jacques Brel, Charles Aznavour en Edith Piaf en ook Nederlandse pareltjes van Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, eigenzinnig jasje. Katell wordt begeleid door topmuzikanten Mathijs van Til, Sietse Van Gorkom, Pieter Althuis & Dirk Overbeek

Lees hier de 5 Franse favorieten van Katell.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s