-GESLOTEN- WINACTIE – Unieke geschenkset van Bonne Maman

Altijd al op een bijzondere manier je vriendin, moeder, kennis, vader of vriend willen vertellen dat je van hem of haar houdt? Dat kan nu met deze geweldig leuke exclusieve geschenkset van Bonne Maman. In deze geschenkset zitten 10 bijzondere nieuwe smaken jam met op elk deurtje een lieve boodschap in het Frans. De vertaling van al de lieve boodschappen staan op een flyer die meegeleverd wordt. Deze geweldig leuk set kan je winnen om hem vervolgens weg te geven aan je ‘geliefde’ of iemand die je een warm hart toedraagt.

Hoe kan ik de 10 manieren om te zeggen ”Ik hou van jou” geschenkset winnen?

Volg @vanfransebodem en @bonnemaman-nl op Instagram.
Like de post over deze winactie op de Instagrampagina van Van Franse bodem en vertel waarom jij deze leuke exclusieve set zou moeten winnen.

De winactie duurt tot en met 10 mei 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Deze geschenkset is uitermate geschikt voor feestelijke dagen zoals moederdag, vaderdag of een willekeurig ander moment waarop jij je geliefde met iets leuks wil verrassen. Dit exclusieve item wordt regulier voor €19,90 verkocht worden in de E-boutique van Bonne Maman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s