Frankrijk
Een reactie plaatsen

Lupin deel 2 in juni op Netflix

We hebben er een paar maanden op moeten wachten maar de aankondiging is er dan eindelijk. Het tweede deel van de Franse misdaadserie Lupin verschijnt vanaf 11 juni op Netflix. Net als de vorige serie bestaat deze ook weer uit vijf afleveringen.

Middels een trailer kondigt Netflix deel 2 aan van de serie Lupin. Aan het einde van deel 1 zien we dat het zoontje van Assane wordt ontvoerd. In het tweede deel wordt duidelijk door wie zijn zoon is ontvoerd en Assane zint op wraak. Assane zal een plan moeten bedenken hoe hij zijn zoon terug kan krijgen. Daarnaast wil hij de Pellegrini-familie ontmaskeren én zijn vaders naam zuiveren.

Deel 2 belooft wat na het zien van de trailer. Nog even wachten tot 11 juni. Te zien op Netflix.

Als extra hierbij nog de theater.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s