Astérix en de Griffioen uit op 21 oktober

Asterix en de Griffioen

Aanstaande donderdag 21 oktober 2021 is het zover dan komt het 39ste Astérix album uit met de titel Astérix en de Griffioen.

De hoofdrolspelers zijn weer terug Asterix, Obelix en Idéfix zijn klaar voor hun 39ste stripverhaal. Vergezeld door Panoramix staan ze op het punt te vertrekken voor een lange en mysterieuze reis op zoek naar een vreemd en angstaanjagend wezen. De bestemming is uiterst koud!

Tja en waar is het koud op de wereld…..Syberië? Of de Noordpool? Waar de hoofdrolpelers naar toegaan is nog een raadsel. Wel wat ze zoeken is een beetje bekend, een soort totempaal in de vorm van een vogel? In ieder geval iets mythisch. Om er achter te komen hoe en wat zal je het album moeten gaan kopen en lezen want de uitgeverij van de Astérix albums is over het verhaal altijd wat mysterieus net als het voorwerp wat Astérix en Obelix gaan zoeken in Astérix en de Griffioen. Veel leesplezier.

Het album is te koop bij de boekwinkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: