Verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant van 2022 zoekt typisch Franse eetgelegenheden

Fijnste Franse restaurant

Wie o wie wordt het Fijnste Franse Restaurant van 2022?

Het magazine Leven in Frankrijk is wederom, net als de afgelopen 10 jaar, op zoek naar karakteristieke, typisch Franse eetgelegenheden. Bistro’s, brasseries en restaurants in Nederland waar je lekker en écht Frans kunt eten mogen zich opgeven voor de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant van 2022. Voel je je als eigenaar van een Frans restaurant aangesproken doe dan mee aan deze wedstrijd en geef je op. Misschien hoor je eind dit jaar bij de 10 genomineerde.

De wedstrijd Fijnste Franse restaurant
In het decembernummer van het magazine Leven in Frankrijk wordt een shortlist van tien genomineerde restaurants bekendgemaakt waaruit een deskundige jury de winnaar zal kiezen. Daarnaast kunnen lezers van Leven in Frankrijk op hun favoriet stemmen voor de publieksprijs en daarmee kans maken op een diner voor twee bij de winnaar! De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in maart 2022. Hierbij hoort voor de winnaar van de juryprijs naast de award en ruime publiciteit via verschillende media, ook een uitgebreide reportage in Leven in Frankrijk.

De criteria

  • Authentiek Franse gerechten en een goede selectie Franse wijnen op de kaart.
  • Er wordt gebruik gemaakt van Franse producten.
  • Franse ambiance, informele sfeer.
  • Een prettige, deskundige bediening, een goede prijs-kwaliteitverhouding en zo veel mogelijk gebruik van verse ingrediënten.

Meedingen?
Ben je eigenaar van een Frans restaurant die voldoet aan bovenstaande criteria en wil je kans maken op deze eretitel, meld je dan voor 15 november aan via deze link. Je kunt ook als lezer je favoriete restaurant nomineren.

Eén reactie op “Verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant van 2022 zoekt typisch Franse eetgelegenheden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: