Franse serie Christmas flow te zien op Netflix

In de aanloop naar kerstmis en nu met de avondlockdown zitten we weer veel binnen. Netflix biedt uitkomst want ze komen weer met veel nieuwe films en series waaronder de Franse komedieserie Christmas Flow, deze 3-delige serie is nu te zien op Netflix.

De serie Christmas Flow gaat over de rapper Marcus, die het allemaal prima voor elkaar heeft, zijn carrière zit stevig in de lift. Alles blijkt dus uitstekend te gaan tot hij op een bepaald moment wordt beschuldigd van laster en het aanzetten van geweld tegen vrouwen. Als hij een journalist ontmoet, die zijn status maar al te goed kent, verwisselen ze per ongeluk hun tassen. Het foutje is de start van een echte kerstromance. Maar kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

Eén reactie op “Franse serie Christmas flow te zien op Netflix”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: