Nieuwe aanwinsten op de Franse resto lijst

De Franse keuken is waanzinnig populair in Nederland want de lijst van Franse resto’s breidt zich elk jaar weer uit. Afgelopen maanden zijn er weer een aantal Franse pareltjes bijgekomen waaronder: Cantine de Caron, Mont blanc en La Petite Soeur.

La Petite Soeur in Rotterdam
Via FB las ik dat de eigenaren van Bistrot du Bac in Rotterdam iets nieuws gingen beginnen met de naam La Petite Soeur. Een gezellige Franse ambiance in de havenstad Rotterdam waar je kunt genieten van een bijzonder glas wijn, een cocktail, een koud biertje en verrukkelijke kleine gerechten. De favoriete chill-out bar voor de hele dag die je een beetje doet denken aan de café’s in Parijs. lapetitesoeur.nl

Foto: @Mont Blanc

Mont Blanc Amsterdam
De eigenaren van Bistrot des Alpes in Amsterdam gaan ook een nieuwe uitdaging aan namelijk. Ze willen met Restaurant Mont Blanc hun gasten meenemen op een culinaire reis rondom de Mont Blanc. restaurantmontblanc.nl

Cantine de Caron Amsterdam
In het voormalige Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam zit sinds dit voorjaar Cantine de Caron. Een brasserie waar je terecht kan voor een snelle lunch en een uitgebreid diner. Cantine de Caron verwelkomt haar gasten op een warme manier vanuit de gedachtegoed van de Familie Caron: goed eten, goede wijn en gastvrije service. De menukaart herbergt herkenbare Franse gerechten met een mediterraanse sfeer en op de wijnkaart, wijnen uit alle vooraanstaande Franse regio’s. www.cantinedecaron.nl

Niet nieuw maar eentje die ook zeker op de Franse resto lijst moet is Walter Benedict in Den Haag. https://www.walterbenedict.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: