Fête du Château op Kasteel Dussen

Van vrijdagmiddag 12 augustus tot zondagavond 14 augustus komt al het goede van Frankrijk, waar we allemaal zo dol op zijn, voor één weekend samen in de prachtige kasteeltuin: heerlijk eten met mooie wijnen, veel muziek en heel veel live optredens (o.a. Gerard Alderliefste & Friends), straatartiesten, jeu de boules, wijnproeverijen, Moulin Rouge shows, 2cv ritjes en de leukste films in de openluchtbioscoop. Bij het Fête gaat het om gezelligheid, vriendschappen en genieten van het leuke en lekkere! Alsof je heerlijk in Frankrijk bent maar dan gewoon in eigen land!

Gedurende het weekend is er een gevarieerde programmering voor jong en oud. Zo is er elke avond het grote Franse food/muziek/filmfestival, elke middag een speciaal ‘kinderfête’ met o.a. ook een geweldige filmvertoning in de openluchtbioscoop en op zaterdag- en zondagochtend is er een sfeervol Frans brunchconcert. En dat allemaal in het prachtige decor van de kasteeltuin.

Bekijk de website voor het gehele programma, alle details, de optredende artiesten en voor het boeken van uw kaartjes. Wees er snel bij want het Fête du Château is geen mega massaal festival; het aantal kaarten is dus beperkt.

www.feteduchateau.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: