“Franse” boekenweek

Het is weer Boekenweek in Nederland en wel tot en met 19 maart. Een goede reden om eens naar de bibliotheek te gaan of naar de boekwinkel om een boek te halen en deze te gaan lezen. En waarom zou je dan als francofiel niet kiezen voor een “Frans” boek. Op de website Frankrijkboeken.nl zijn alle boeken die gaan over Frankrijk of zich er afspelen heel mooi bij elkaar gebundeld. Zo staat daar ook mijn boek op dat ik geschreven heb over de Gironde streek in Frankrijk, zie hieronder de info over het boek.

In dit boek beschrijf ik de Girondestreek. De Médoc is daar onderdeel van en precies daar hebben wijn een mooi huis staan waar je met 4 tot 6 personen heerlijk kan vertoeven. We zitten op 13 km van de Atlantische kust en in de buurt van een geweldig groot meer, bossen, de stad Bordeaux en de mooiste wijnhuizen van Frankrijk. Een te gekke plek: Maisoncarcans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s