Frankrijk, Franse bodem, Gebruiksartikel
Reacties 5

Grof of fijn?

pepermolen

Op de Trade Mart beurs is ontzettend veel te zien en kom je veel artikelen tegen. Zo ook  de Peugeot pepermolen, een mooi product van Franse bodem. In de stand troffen wij de nieuwste collectie aan. Prachtig qua vormgeving, helemaal van deze tijd en mooi van kleur. Hout met wit, grijs en mat blauw met zilverkleurige draaiknop.

Peugeot pepermolen

Die draaiknop is het unieke aan de Peugeot pepermolen. Met deze knop regel je namelijk de grofheid of fijnheid van zowel het zout als de peper. Hoe vaster de draaiknop gedraaid wordt hoe fijner. Het maalsysteem is van roestvrijstaal dus niet gevoelig voor het vaak wat vochtige grove (zee)zout.

Fotografie: ©vanfransebodem | Mireille den Hartog

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

5 reacties

  • Dank je Gerard voor je leuke en spontane reactie!
   Ik blijf speuren en informeren mede door dit soort leuke reacties.

   Heb je een idee of product laat dan een reactie achter.

   Groetjes Mireille den Hartog

   Like

 1. Rosaline zegt

  Heel leuke blog. Dank zij jou heb ik mijn oude creuset pot weer uit de kelder gehaald en daar ga ik brood in proberen bakken.

  Like

  • Hoi Rosaline,

   leuk om te horen dat je door mijn blog weer enthousiast bent geworden en je oude Le Creuset pot uit de kelder hebt gehaald. Dit is ook helemaal de bedoeling met mijn blog, mensen inspireren, binden, verbinden en enthousiast maken. Leuk berichtje, doet mij goed, dank je wel.

   Groetjes Mireille

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s