Pop-up store Vichy en La Roche-Posay

Vichy

Deze week en wel tot en met zondag 21 september is er in Amsterdam in de Kalverstraat een pop-up shop van de merken Vichy en La Roche-Posay. Twee topmerken van Franse bodem. De beide merken zijn normaal hier in Nederland alleen verkrijgbaar in de apotheek net als in Frankrijk maar voor nu dus even een weekje als winkel in de Amsterdamse binnenstad.

Vichy

Het merk Vichy, wat in 1931 is ontstaan, is wel redelijk bekend in Nederland. Vichy is een verzorgingslijn voor de gevoelige huid. Het merk La Roche-Posay is wat minder bekend en is een verzorgingslijn voor de overgevoelige huid. Heb je last van acne of exceem, dan is dit product echt ideaal.

La Roche-Posay

En ik kan het weten, want jaren geleden heb ik dit product al eens gekocht in een Franse apotheek en echt, ik zweer erbij. Wat een topproducten, ze zijn bijna medicinaal. Vooral de tube Lipikar Baum AP doet het erg goed hier in huis. Een tube Cicaplast, de naam zegt het al een beetje, is een soort pleisterzalf. Heb je ergens een kloofje, beetje Cicaplast erop en het is over.

Vichy

Prettige producten dus, niet goedkoop maar je hebt écht wel een toppertje in huis. Zowel de Vichy producten als die La Roche-Posay, zijn steeds vaker ook te koop hier in Nederland bij de apotheek en voor nu een paar dagen in de pop-up store in de Kalverstraat nr. 101. Je krijgt zeer goed advies in deze winkel en er zijn allerlei leuke acties!

Vichy

 

Nog een leuk klein weetje, voor het eerst in de geschiedenis van Vichy maken ze gebruik van een Nederlands model in hun reclamecampagne! Leuk toch?

Welke producten van Vichy of La Roche-Posay gebruik jij graag?

Fotografie: Mireille den Hartog | ©vanfransebodem

Een reactie op “Pop-up store Vichy en La Roche-Posay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s