Drukte rond het bloggen

Bloggen is een intensieve bezigheid. Het is iets wat je er niet even bij of naast doet. Wanneer je met passie wilt bloggen ben je er dagelijks mee bezig. Bijna dagelijks houdt het blog mij wel bezig, is het niet het bloggen zelf, dan is het wel mails of reacties beantwoorden, artikelen van Franse bodem die ik tegen kom, langs hotspots gaan, of het creëren van free printables voor op het blog. Naast het schrijven van blogartikelen en daarvoor research doen, maak ik ook mijn eigen beeldmateriaal. Om een beetje een indruk te geven wat het bloggen mij brengt, wat ik er voor doe en terug krijg en hoe het blog mij bezig houdt, deze keer weer een plog. Een blog in foto vorm van de eerste drie weken van december.

tafeldekken172 december: Dek een tafel met Franse gebruiksvoorwerpen en fotografeer deze voor mijn deelname aan de tafeldekwedstrijd  van de Hermitage te Amsterdam.

foto

4 december: Ontdek deze nep Laquiole messen bij de HEMA te Putten.

Opinel

8 december: Mijn blog Van Franse bodem bestaat 1 jaar en schrijf daarom een winactie uit. Er is een mooi Opinelmes te winnen!

foto 1

9 december: Ben aanwezig bij de prijsuitreiking van “The Next Entrepeneur”. Daarna naar een sessie over Impact Marketing door Cor Hospes. Een leerzame sessie die vooral ging over verhalen vertellen. Iets wat ik ook doe met dit blog.

IMG_3261 10 december: Een mooi gevulde doos arriveert van Gall & Gall. Een blogartikel over één van deze wijnen volgt in het nieuwe jaar.

IMG_3297

12 december: Ben een dag aanwezig op het “Taste of Christmas” food festival in de Jaarbeurs te Utrecht. Krijg rondleiding en proeverij op de Castel stand.

foto 1 kopie 16.14.24

13 december: Huize den Hartog in kerstsfeer brengen. Even niet bloggen!!!!

foto kopie 2

17 december: Scoor deze Peugeot peper- en zoutmolen. (niet in de winkel trouwens)

kerstkaart bodem

18 december: Ontwerp en verstuur de Van Franse bodem kerstkaart.

IMG_1736

20 december: En ontwerp de Franse kerstlabels  om ze daarna uit te printen voor aan de cadeau’s voor onder de kerstboom.

Daarnaast ben ik veel op Facebook en Twitter bezig om mijn blog de wereld in te sturen, heb ik de eerste uitnodiging voor een event in 2015 al weer op de agenda staan, kijk ik uit naar een leuke samenwerking met een bedrijf in 2015 en heb ik al weer nieuwe blogonderwerpen en ideeën voor 2015. Van Franse bodem blijft dus nog wel even in de lucht! Fijne kerstdagen!

6 reacties

 1. Wat een leuke post, een kijkje in het leven van een blogger. Ik lees je blog graag omdat ik dol op Frankrijk ben!
  Zelf ben ik pas in september begonnen met bloggen en probeer mijn blog nu ook zoveel mogelijk de wereld in te sturen.
  Ik wens je hele fijne feestdagen en een bloggend en gezond 2015 toe!
  Groetjes, Darina

  Like

  • Hallo Darina,

   bedankt voor je leuke reactie. Vooral veel blijven bloggen en het blog delen, tegen iedereen vertellen dat je blogt en een FB pagina aanmaken voor je blog. Maar het allerbelangrijkste is blijf het bloggen met veel plezier en passie doen dan volgt de rest vanzelf. Want ook ik twijfel soms wel eens of ik wel of niet moet stoppen maar dan krijg ik weer reacties zoals die van jou en dan denk ik we gaan nog even door!!!

   Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar en veel succes met je blog.

   Groetjes Mireille

   Like

   • Hallo Mireille, bedankt voor je aardige woorden. Ik blijf zeker doorvlogen en jouw blog volgen want ik ben gek van Frankrijk, dus het is zeer prettig om jouw blogposts te lezen. Ga ook vooral zo door! Groetjes Darina

    Like

 2. Ik verheug me op je blog over chateau de Jau , ik ben daar geweest namelijk . We hadden daar een geweldige ervaring . Niets vermoedend kwamen we aanrijden over een mooie oprijlaan , parkeerde de auto en gingen op onderzoek . We kwamen bij een gebouw waar later bleek dat je er kon eten met een proeverij van bijpassende wijnen . Uiteraard maakte we daar gebruik van , het was een ware belevenis . Heerlijk eten
  , mooie wijnen per gerecht ( de fles werd op tafel gezet ) Het is een aanrader als je in de buurt bent om daar heen te gaan . Omgeving Perpignan .,

  Like

  • Wat leuk dat je daar geweest bent. Ik ken het chateau zelf niet maar heb wel via Gall&Gall de wijn gekregen om er een blogartikel over te schrijven. Mocht je nog beeldmateriaal hebben dan houd ik mij aanbevolen.

   Fijne en goede feestdagen

   Groetjes Mireille

   Like

 3. Helaas hebben we geen foto’s gemaakt , wel wijn meegenomen . Bizonder om te lezen dat Gall& Gall de wijn verkoopt van dit kasteel . Wij hebben nog wat liggen …
  Fijne kerstdagen

  groet Karin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s