Drukte rond het bloggen

Bloggen is een intensieve bezigheid. Het is iets wat je er niet even bij of naast doet. Wanneer je met passie wilt bloggen ben je er dagelijks mee bezig. Bijna dagelijks houdt het blog mij wel bezig, is het niet het bloggen zelf, dan is het wel mails of reacties beantwoorden, artikelen van Franse bodem die ik tegen kom, langs hotspots gaan, of het creëren van free printables voor op het blog. Naast het schrijven van blogartikelen en daarvoor research doen, maak ik ook mijn eigen beeldmateriaal. Om een beetje een indruk te geven wat het bloggen mij brengt, wat ik er voor doe en terug krijg en hoe het blog mij bezig houdt, deze keer weer een plog. Een blog in foto vorm van de eerste drie weken van december.

tafeldekken172 december: Dek een tafel met Franse gebruiksvoorwerpen en fotografeer deze voor mijn deelname aan de tafeldekwedstrijd  van de Hermitage te Amsterdam.

foto

4 december: Ontdek deze nep Laquiole messen bij de HEMA te Putten.

Opinel

8 december: Mijn blog Van Franse bodem bestaat 1 jaar en schrijf daarom een winactie uit. Er is een mooi Opinelmes te winnen!

foto 1

9 december: Ben aanwezig bij de prijsuitreiking van “The Next Entrepeneur”. Daarna naar een sessie over Impact Marketing door Cor Hospes. Een leerzame sessie die vooral ging over verhalen vertellen. Iets wat ik ook doe met dit blog.

IMG_3261 10 december: Een mooi gevulde doos arriveert van Gall & Gall. Een blogartikel over één van deze wijnen volgt in het nieuwe jaar.

IMG_3297

12 december: Ben een dag aanwezig op het “Taste of Christmas” food festival in de Jaarbeurs te Utrecht. Krijg rondleiding en proeverij op de Castel stand.

foto 1 kopie 16.14.24

13 december: Huize den Hartog in kerstsfeer brengen. Even niet bloggen!!!!

foto kopie 2

17 december: Scoor deze Peugeot peper- en zoutmolen. (niet in de winkel trouwens)

kerstkaart bodem

18 december: Ontwerp en verstuur de Van Franse bodem kerstkaart.

IMG_1736

20 december: En ontwerp de Franse kerstlabels  om ze daarna uit te printen voor aan de cadeau’s voor onder de kerstboom.

Daarnaast ben ik veel op Facebook en Twitter bezig om mijn blog de wereld in te sturen, heb ik de eerste uitnodiging voor een event in 2015 al weer op de agenda staan, kijk ik uit naar een leuke samenwerking met een bedrijf in 2015 en heb ik al weer nieuwe blogonderwerpen en ideeën voor 2015. Van Franse bodem blijft dus nog wel even in de lucht! Fijne kerstdagen!