Franse serie op Netflix

 

Op Netflix is naast de serie Marseille met Gerard Depardieu, nu ook de 12 delige serie Au service de la France te bewonderen. Het speelt zich af in de jaren ’60 van de vorige eeuw in Parijs en het gaat over André Merlaux die als stagiaire bij de Franse geheime dienst komt werken. Hij staat onder toezicht van het getrainde oog van eliteagenten en een gezaghebbende kolonel.

 

De serie is vermakelijk, komisch en soms een beetje overtrokken, maar te leuk, waardoor je blijft kijken. Je bent elke keer weer nieuwsgierig in welke situatie André nu weer belandt. Er wordt in de serie flink gerookt, de asbakken zijn veelvuldig in beeld en de geheime dienst wordt redelijk op de hak genomen. Kortom een leuke serie om naar te kijken nu het weer toch tegen zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s