La Quête speelt Piaf maar ook Stromae

De muzikanten van La Quête hebben hun wortels in pop, flamenco, jazz en folk. En dat hoor je terug in hun eigen, frisse arrangementen van bestaande chansons. Het repertoire varieert van klassiekers van Brel en Piaf tot hedendaags werk van Stromae, Camille en Zaz. En heel veel daartussenin, bekend en minder bekend. Ze kiezen er bewust voor om niet alleen het “meezing”repertoire te brengen, maar juist ook het publiek te verrassen met wat er allemaal nog meer voor prachtigs te horen valt onder de Franse zon.

foto.JPG

De missie van La Quête is mensen meenemen op hun muzikale zoektocht naar de pareltjes in de grote Franse liederenzee en het echte Franse gevoel over te brengen: het goede leven, plezier, passie en liefde. Als zij spelen, verschijnen er glimlachjes en af en toe een traan op de gezichten van het publiek. De band bestaat uit Paul Vinkoert op contrabas/gitaar, Erik Verhoef op gitaar/ukelele/backingvocals en Ingrid Vinkoert: leadvocals en percussie.

Ze speelden onder andere al in de Kunstkeuken te Valkenswaard, Theater De Hofnar in Valkenswaard, Natuurbegraafplaats Heeze, Brocantemarkt Le Bric a Brac in het Lingebos, en in de concertzaal van La Rhue in Jumilhac le Grand (Fr.). Binnenkort spelen ze op de open dag van een vrije school in Eindhoven en op de opening van een nieuw opleidingsgebouw van Sint Lucas op Strijp S, ook in Eindhoven. Ze zijn te boeken voor feesten en evenementen, groot en klein. Voor instant Franse ambiance!

La Quête is onder andere te horen en zien op 20 november op de Feelgoodmarket in Eindhoven.

Meer weten en horen van La Quête? http://villavinkoert.wixsite.com/laquete en ze zijn te volgen op Facebook.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s