Nieuw album Patricia Kaas en 3 concerten

Vandaag verschijnt het nieuwe titelloze album van de Franse zangeres Patricia Kaas. Een zangeres waar ik al jaren fan van ben. Ik heb al meerdere malen een concert van haar bijgewoond waaronder die in de oude romeinse arena van Arles in Frankrijk. Uiteraard heb ik ook menig cd van haar in de kast prijken.

Na jaren komt ze nu weer met een nieuw album en ze komt volgend jaar met 3 concerten naar Nederland. Zo zal ze te horen zijn in Eindhoven op 3 mei, op 4 mei in Groningen en op 7 mei in Utrecht. De optredens zijn onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe titelloze album. De kaartverkoop voor de Nederlandse concerten is gisteren al ingegaan.

Meer weten over haar concerten in Nederland en haar album:

https://www.artiestennieuws.nl/62081/patricia-kaas-concert-utrecht-groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s