Perry Taylor signeert in Franse boekwinkel Amsterdam

van Franse bodem

Al weer bijna twee jaar gelden publiceerde ik een blogartikel over de humoristische tekenaar Perry Taylor. Een geboren Engelsman die al jaren woonachtig is in Z-W Frankrijk. De bewoners en hun gewoontes zijn een bron van inspiratie, welke Perry in zijn tekeningen voorziet van een subtiele dosis Engelse humor. Zo’n 90 tekeningen zijn gebundeld in het prijswinnende boek ‘Petites Gasconneries’, vrij vertaald ‘Kleine Gasconse Knipoogjes’.

perry-taylor

Op veler verzoek is kortgeleden zijn tweede boek verschenen, ‘Bons Moments’, met een nieuwe serie van rake, tedere en vermakelijke scenes over deze door de moderne tijd nog nauwelijks aangeraakte streek. Overigens zijn de tekeningen en woordspelingen in zijn boeken goed te begrijpen in alle talen.

perry-taylor-vie-en-rose

Ondertussen is Perry een regionale bekendheid en wordt hij gezien als een soort ambassadeur van dit gebied van Frankrijk; hij heeft inmiddels de bijnaam l’Ango- Gascon.

tempsretrouve-affiche-A4-fr-400pix.jpg

Om zijn boeken in Nederland onder de aandacht te brengen is Perry op zaterdag 4 februari 2017 voor een signeersessie in de Franse boekwinkel Le Temps Retrouvé, Keizersgracht 529 in Amsterdam. Van 14.30 tot 17.00 uur zal Perry daar aanwezig zijn om je gekochte boek te voorzien van een persoonlijke komische noot.

perry-taylor-selfie-gascon

Meer informatie over Perry Taylor en zijn werk:http://perrytaylor.fr/fr/

perry-taylor-papi-eend

Screen Shot 2016-11-18 at 16.49.23.png