Le Marie Marché 6 en 7 mei Den Haag

Het buiten-evenementen-seizoen is weer begonnen en dat is te merken ook aan het aantal events wat er bij mij binnen komt. Wat mij met name opvalt is dat het thema Frankrijk erg veel voor komt maar dat vinden wij francofielen niet erg toch? Mocht je nou ook een leuk Frans event organiseren of weten bij jou in de buurt laat het mij dan weten.

b0d7fe_d411291510b844d48f7ce00a0ded31ea~mv2

Van Monique den Ouden van Les Gouts de France kreeg ik een aantal leuke Franse evenementen door die ik jullie niet wil onthouden. Zo is er a.s. weekend (6 en 7 mei) al iets Frans te beleven in Den Haag, de Franse markt Le Marie Marché. Vanaf 11.00 -18.00 uur kan je op het Kerkplein genieten van een gezellige Franse sfeer. Op de website https://www.lemariemarche.nl/ vind je meer informatie en Monique staat daar dan zelf ook met haar Franse producten.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s