Petit Bateau slip bestaat 100 jaar en viert dat met wedstrijd

Dit jaar, 2018, bestaat het onderbroekje van het Franse merk Petit Bateau 100 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren schrijven ze een wedstrijd uit. Ontwerp een leuk partoon voor op het Petit Bateau onderbroekje. Er zijn erg leuke prijzen te vergeven waaronder geldprijzen en een bezoek aan de fabriek. Dat laatste zou ik als blogster van producten van Franse bodem al een mooie prijs vinden. Wees dus creatief en stuur je ontwerp in. De wedstrijd duurt tot 28 januari.

 

Schermafbeelding 2018-01-11 om 16.27.27

Naast de wedstrijd komt Petit Bateau ook met een nieuwe collectie van de slip, de verjaardagscollectie die vanaf februari in de winkels ligt. Het allereerste onderbroekje van Petit Bateau dat in 1918 gemaakt werd, was eenvoudig van vorm. Het had een hoge taille en was hoog uitgesneden aan de benen.

 

Schermafbeelding 2018-01-11 om 16.27.33.png

 

Het originele onderbroekje wordt speciaal voor zijn 100ste verjaardag in een nieuw jasje gestoken. Bij het onderbroekje is ook het orginele onderhemd verkrijgbaar uiteraard uitgevoerd in het Bretonse streepje.

Ga voor de wedstrijd naar de site https://slip.petit-bateau.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s