Samenwerking tussen Saint James en Club Petanque

We gaan langzaam weer richting de zomer en het verlangen om dan in een Bretons streepjes shirt of lekkere zacht wollen trui een potje petanque te spelen, gaat weer door onze gedachten. Het op leeftijd zijnde Franse merk Saint James, bij uitstek het merk van het Bretonse streepje en het nog piepjonge Franse merk Club Petanque zijn voor dit jaar een samenwerking aangegaan.

Voor deze zomer werkt het al meer dan 129 jarige merk Saint James samen met het merk Club Petanque. Samen hebben ze een zacht wollen sweatshirt ontwikkeld met de iconische kleuren van het maritieme merk Saint James. Dit unisex-model heeft de kleuren marineblauw, ecru en rood. Het sweatshirt is een perfecte mix tussen hedendaagse esthetiek en vakmanschap. Je kan hem dragen tijdens een petanquemiddag aan de oevers van de Seine, maar ook voor lange wandelingen op de stranden van Normandië.

Saint James https://www.saint-james.com/fr/ 

Club Pétanque http://www.clubpetanque.com/eshop/fr/

 

Schermafbeelding 2018-02-11 om 12.59.15.pngWil je achter de geheimen komen van het ambacht en in de praktijk eens zien hoe Saint James zijn streepjes shirts en truien maakt? Bezoek dan het atelier van dit iconische merk van Franse bodem. De werkplaats ligt op slechts een steenworp afstand van de Mont Saint-Michel. Een toeristische trekker die je zeker ook een keer bezocht moet hebben.

TRICOTS SAINT JAMES | Route d’Antrain 50240 SAINT-JAMES | contact@saint-james.fr

 

 

Eén reactie op “Samenwerking tussen Saint James en Club Petanque”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: