Crowdfunding campagne van korte film L’ÉTÉ ET TOUT LE RESTE

In maart 2018 is de korte fictie film L’été et tout le reste van regisseur Sven Bresser opgenomen op het prachtige Franse eiland Corisca met een Nederlandse crew en een volledig lokale Corsicaanse cast. Nu zoekt het team steun voor de afwerking van de film.

L'été 2.jpg

De film vertelt het verhaal van de twintigjarige Corsicaan Marc-Antoine, die na het hoogseizoen is achtergebleven op het leeggelopen Corsica. Hij heeft zijn zomerliefde Marie beloofd in november langs te komen. Zijn vriend Mickael zit vol plannen om weg te gaan. Lukt het Marc-Antoine om zijn vastgeroeste bestaan te ontvluchten?

L’été et tout le reste is geschreven en geregisseerd door Sven Bresser. In 2016 studeerde hij af aan de HKU met Cavello. De film won de VERS Award Cam-a-lot/Filmmore juryprijs 2016), werd genomineerd voor de Tuschinski award voor beste studentenfilm op het Nederlands Film Festival 2016 en werd geselecteerd voor film festivals over de hele wereld, van Dubai tot Mexico. Samen met producent IJswater Films maakt Sven momenteel ook de One Night Stand film Free Fight.      

 

Wilt u de crew steunen zodat zij de film kunnen afmaken? Bekijk en steun het project op:  https://cinecrowd.com/lété-et-tout-le-reste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s