Franse serie La Forêt op Netflix

Op dit moment zijn er aardig wat Franse series en films te zien op Netflix, waaronder ‘La Forêt’. Een 6-delige Franse serie die zich afspeelt in de Franse Ardennen.

Deze, aan het begin bloedspannende serie, gaat over de verdwijning van een meisje uit het rustig en kleine dorpje Montfaucon. Gaandeweg de afleveringen ontrafelt zich het raadsel van de meerdere verhaallijnen die door elkaar lopen en heeft menig dorpsbewoner inclusief de politie met de zaak te maken. De spanningen tussen dorpsbewoners nemen toe en naarmate de serie vordert komt een steeds gruwelijkere waarheid naar boven.

LA FORÊT

Ik vond deze serie met name aan het begin bloedstollend en je wilt weten hoe het afloopt. Daarom kijk je verder, maar er zijn toch wel wat foutjes in de serie te zien en bepaalde verhaallijnen kloppen niet helemaal.  Het acteerwerk van de acteurs varieert ook nogal, de ene speelt subliem, terwijl de ander nog wat lessen op de toneelschool zou kunnen gebruiken. Alles bij elkaar toch wel een serie om zeker te gaan kijken. Het einde vond ik wat vlak. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s