Vervolg op Franse film Les Petits Mouchoirs; Nous finirons ensemble (met trailer)

Nous finirons ensemble, Franse film

Vanaf begin mei al te zien in de Franse bioscopen en rond 6 juni in die van ons, het vervolg op de succesvolle film Les Petit Mouchoirs. De kaskraker uit 2010 die maar liefst 5,5 miljoen bezoekers in Frankrijk naar de bioscoop wist te halen.

De vervolg versie met de titel Nous finirons ensemble heeft dezelfde cast als in Les Petit Mouchoirs. Het verhaal is bijna hetzelfde. Alleen deze keer gebeurt er niet iets noodlottigs als in de vorige versie. Wel is het weer een weerzien van goede vrienden na zeven jaar. De vriendengroep verzamelt zich weer in een vakantiehuis in Cap-Ferret aan het Bassin van Arcachon. De vrienden, inmiddels allemaal de 40 gepasseerd, organiseren een geheim verjaardagsfeest voor Max en blikken terug op hun leven en vriendschap. De titel van dit zo lang verwachte vervolg is doeltreffend. Nous finirons ensemble (We zullen samen eindigen). 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s