Renault roept iedereen op om de auto van de toekomst te ontwerpen

Heel Nederland wordt opgeroepen om zijn of haar visie over de toekomstige auto op papier te zetten. Renault opent  en organiseert namelijk de wedstrijd ‘Design de Auto van de Toekomst’.

Nederlanders worden uitgedaagd om een zo goed mogelijk idee over de auto van de toekomst te delen, waarna drie finalisten hun toekomstvisie met bijpassend design mogen uitwerken met hulp van een professionele schetser. De finalisten maken bovendien kans op één jaar gratis 100% elektrisch rijden in de nieuwe Renault ZOE.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk op het gebied van mobiliteit. Er zijn ingrijpende wijzigingen op komst, de verstedelijking ontwikkelt zich snel. Renault omarmt deze trends en zoekt naar manieren om mensen op een efficiënte, duurzame en betaalbare wijze te vervoeren. Renault doet dit met een duidelijke visie: het eenvoudiger maken van het alledaagse leven in 2030 met mobiliteit die 100% elektrisch, verbonden, gedeeld en autonoom is. 

Renault is benieuwd hoe men denkt over de auto van de toekomst. Iedereen met een duidelijke visie over de toekomst van mobiliteit in 2030 wordt uitgedaagd om zich op te geven voor de contest ‘Design de Auto van de Toekomst’.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Laurens van den Acker, Senior Vice President of Corporate Design van Renault. De winnaar wordt tijdens Dutch Design Week (DDW) (van 19 t/m 27 oktober) bekend gemaakt, waarvan Renault voor de tweede keer partner is.

 Kijk voor meer informatie over ‘Design de Auto van de Toekomst’ op; designdeautovandetoekomst.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s