Serie Dérapages nu te zien op Netflix

De spannende 6-delige serie Dérapages is nu te zien op Netflix. De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature bij een multinational. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel. Met voormalig topvoetballer Eric Cantona in de hoofdrol.

5025

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s