Louise Petit Rotterdam opent wijnbar

In het Scheepvaartkwartier in Rotterdam zit het Franse restaurant Louise van Loesje Tieleman. Je kan er terecht voor een goede Franse maaltijd. Tijdens corona kwam Louise met een eigen marché waar je eigen gerechten en mooie Franse producten kan kopen. Vanaf morgen komt Louise met een romantische wijnbar Louise Bar à Vins met prachtig uitzicht op de haven en de Maas.

Louise Bar à Vins biedt een groot assortiment aan bijzondere wijnen, klassieke cocktails met goede ingrediënten en heerlijke bar bites. Je kunt de wijnen per glas bestellen en het aanbod per glas wisselt geregeld.

Louise Bar à Vins, welkom vanaf 1 oktober, ZONDER reservering, wo/do/zo 16:00- 01:00 en vrij/za 16:00 – 02:00, Veerhaven 12-13b, Rotterdam, website

Fotografie: Louise Petit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s