Gesloten-WIN 2 kaartjes voor de Franse film Les Choses Qu’On Dit, Les Choses Qu’on Fait

Vanaf volgende week donderdag is de film “Les Choses Qu’On Dit, Les Choses Qu’on Fait te zien in de bioscoop.

De film gaat over de zwangere Daphné en haar vriend François die op vakantie gaannaar het Franse platteland, waar ze François’ neef Maxime op bezoek krijgen. Onverwacht moet François terug naar Parijs, waardoor Daphné Maxime alleen moet ontvangen.

In de paar dagen tot zijn terugkomst maken Daphné en Maxime voor het eerst kennis en al gauw delen ze hun verhalen over vroegere liefdesperikelen met elkaar. Er ontstaat een intieme band. Een romantische zedenschets van de Franse regisseur Emmanuel Mouret over de complexiteit van liefdesrelaties.

Van Franse bodem mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze film. Wil je kans maken op deze kaartjes? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en vertel wie je graag zou willen meenemen. Veel succes.

De winactie duurt tot en met 12 augustus (de releasedag van de film). De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

34 reacties op ‘Gesloten-WIN 2 kaartjes voor de Franse film Les Choses Qu’On Dit, Les Choses Qu’on Fait

 1. Heel graag! We zijn nu al zo’n tijd niet in Frankrijk geweest en ik wil zo graag weer eens genieten van de mooie Franse taal! Ik zou samen met mijn man gaan. Onlangs waren we 17,5 jaar samen. We zijn van de week eindelijk weer eens samen naar de film geweest en dat smaakte naar meer, dus kaartjes winnen voor deze film zou geweldig zijn!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel graag zou ik als 200% francofiel hiernaar toe willen. Liefst met mijn dochter die ik veel te weinig zie. Wij hebben veel pech gehad met onze vakantie die in het water gevallen is en zij heeft alleen nog maar gewerkt, dus we zijn er wel aan toe.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heel graag wil ik naar deze film gaan.
  Om het ‘Franse’ gevoel nog even vast te houden tijdens mijn eerste week terug op mijn werk. Ik neem 1 van mijn vriendinnen van de Franse boekenclub mee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Avec plaisir zou ik graag deze 2 kaartjes winnen, en samen gaan met mijn vriend Tim. We zijn beide dol op het land én de taal. We gaan er graag op uit en houden van de sfeer van Frankrijk! Ik kijk en luister graag naar Franse films én muziek.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik zou de kaartjes heel graag winnen. Ik zou dan met een Franse vriendin gaan. Ze is nu net een jaar in Nederland en per toeval heb ik haar vorig jaar ontmoet. We hebben een mooie vriendschap opgebouwd. Op dit moment is ze hoogzwanger en ik zou haar hiermee willen verrassen. Even ertussenuit, wat ik haar ontzettend gun. En ik vind het ook gewoon gezellig om met haar naar deze Franse film te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat een supersite! Ik zou heel graag deze kaartjes winnen nu we dit jaar helaas niet naar het buitenland zijn gegaan. Liefst met mijn man die net als ik dol is op Franse films en die het ook fantastisch zal vinden als ik hem over deze website vertel!

  Geliked door 1 persoon

 7. O wat is het al weer lang geleden dat we naar La Douce France konden! Ook dit jaar durf ik het nog niet aan, hopelijk volgend jaar wel. Heel graag zou ik deze film samen met mijn dochter willen zien, voor, kunnen we toch samen weer even genieten van de prachtige taal en mooie sfeerbeelden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Dit jaar gaan we niet kamperen in ons geliefde Frankrijk! Met deze prachtige bioscoopfilm Les choses qu’on dit, Les choses qu’on fait halen we een beetje Frankrijk naar hier! Ik ga er graag samen met mijn dochter Martine van genieten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Het is zo ontzettend prettig dat er ook eens aandacht is voor niet-Amerikaanse films.
  Persoonlijk ga ik graag naar Chassé Cinema in Breda. Ik heb daar al de meest prachtige films gezien.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik neem mijn moeder mee. Dit jaar geen buitenlandse vakantie voor ons, dus we hebben er erg veel zin in om lekker weg te zwijmelen bij zo’n mooie Franse film.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn zus en schoonbroer dat zijn francofielen maar kunnen helaas niet veel weg daar ze een zwaar autistische zoon hebben dus dit zou voor hun echt een uitje zijn hier zou ik ze echt blij mee maken

  Geliked door 1 persoon

 12. Mijn beste vriendin en ik zijn helemaal weg van Franse films! Daarnaast zijn we vaak samen naar Frankrijk op vakantie gegaan en vinden we beide Frans de mooiste taal die er bestaat. Dus kom maar op met die kaartjes! 🙂

  Duimen maarrrr….

  Geliked door 1 persoon

 13. Mijn vrouw is van Franse komaf en zou haar niet meer blij kunnen krijgen door haar mee te nemen naar een film uit haar thuisland, waarbij ze rustig kan kijken zonder de ondertiteling te hoeven lezen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Ik doe heel graag mee met deze actie. Als ik mag winnen dan ga ik met mijn vriendin. Zij ging altijd naar Frankrijk op vakantie, maar sinds haar man 4 jaar geleden is overleden, durft zij niet meer met de caravan alleen naar Frankrijk te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ik zou er graag een Moeder&Dochter uitje van maken, en mijn moeder hiermee verrassen!
  Vroeger gingen we vaak samen naar het Filmhuis. Nu mijn moeder naar het zuiden van NL is verhuisd, zit dat er helaas niet meer in.
  Hoe leuk zou het zijn om haar hiermee te verrassen? Dat we beiden dol zijn op de Franse taal, Frankrijk en liefdesfilms maakt helemaal dat ik deze prijs graag wil winnen voor mijn lieve moedertje!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s