Klasse stand!

Maandag 10 maart was ik aanwezig bij het inwijden van de nieuwe stand van Le Creuset op de Trade Mart beurs te Utrecht. Klasse zag het eruit. Ik kan niet anders zeggen. Voor mij was dit bezoekje weer een krent uit de pap. Een special. Een plek om de mooie gebruiksvoorwerpen van Franse bodem, te ervaren, zien en voelen. Lees hier het artikel over mijn bezoek aan deze beursstand.

Le Creuset

Bij binnenkomst op de afdeling Koken en keuken stond deze leuke oranje gekleurde 2CV. Twee vliegen in één klap, twee mooie gebruiksvoorwerpen van Franse bodem in één! Leuk bedacht en een goede promotie van en voor Le Creuset!

Le Creuset

Le Creuset

4 reacties op “Klasse stand!”

  • Hallo Peter,

   Helaas Peter ik heb begrepen van Le Creuset Nederland dat dat leuke jampotten niet te koop is in Nederland. Misschien in de toekomst. Als de vraag groot is dan komt het van zelf naar Nederland. Misschien is het te koop in Frankrijk, mocht je daar naar toe gaan op vakantie.

   Groetjes Mireille den Hartog

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: