Weer een spetterende maand!

van Franse bodemEen extra blog over deze spetterende maand. Want dat was deze maand wel. Ondanks dat de vakantieperiode in deze maand valt zijn er toch bijna 4000 bezoekers geweest op het blog en zijn er enkele hoogtepunten.

Eén van die hoogtepunten is het leuke blogartikel van gastblogger Muriël. Daarnaast werd het artikel over de komische prenten van Perry Taylor maar liefst 147 gedeeld via Facebook. En werd ook het artikel over het lieve girafje Sophie veelvuldig gelezen, maar de echte topper was toch wel het artikel over de aankondiging van mijn boek: ‘Achtergrond verhalen, feiten en weetjes van 57 ‘iconen’ van Franse bodem’.

Daar ben ik natuurlijk heel blij mee, ik hoop dat daarmee de vooruitzichten wat betreft de verkoop van mijn boek er gunstig uit zien. Daarnaast ben ik enorm trots op het feit dat steeds meer bezoekers mij weten te vinden en dat ik ook voor anderen mag gaan bloggen, zoals ik dat bijvoorbeeld ga doen voor de website www.vacancesprovence.nl. Binnenkort gaat deze vernieuwde website online en hoop ik met enige regelmaat een blogartikel te kunnen posten.

a8a9a7772d26ec844b9e77d350c30335

Ook zullen jullie al wel gezien hebben dat het uiterlijk oftewel de lay-out van mijn blog gewijzigd is. Ik was erg enthousiast over dit ontwerp en heb daarom gekozen om het ontwerp van mijn blog (wederom) te wijzigen. Als vormgever blijf ik zoeken naar de juiste vormgeving voor mijn blog en daarom, ook om mee te gaan met de tijd, blijf ik regelmatig mijn lay-out wijzigen.

ec39188c9d06e5c7f105645b339abc47

Ik wil deze spetterende maand afsluiten met een bedankje voor al mijn lieve trouwe bezoekers, degene die regelmatig mijn artikelen delen op o.a. Facebook, degene waar ik waardevolle tips van ontvang en voor iedereen die ik vergeten ben maar mijn blog wel een warm hart toedragen.

Merci beaucoup!…. en nu vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s