De Renault Design Award 2015 (2/4)

Renault, Frankrijk

In 2013 organiseerde Renault de 1e Renault Design Awards. Toen kregen 6 talentvolle designers de opdracht om een lifestyleproduct te ontwerpen gebaseerd op de designstrategie van Renault. Deze Renault Design Award werd gewonnen door Daan van Tulder met een prachtig ontwerp van een aluminium lamp, de ‘Set Light 01’. Hij ontving de prijs uit handen van de Nederlander Laurens van den Acker, hoofdontwerper van Renault. De winnaar kreeg een masterclass in het Parijse designcentrum van Renault.

Renault, Frankrijk

Dit jaar is de 2de editie van de Renault Design Awards en strijden er 4 duo’s om deze mooie prijs. De vorderingen van de 4 duo’s zijn te volgen via een mini-serie, bestaande uit 4 afleveringen.

De 1e aflevering ging over de briefing. Deze 2e aflevering gaat over de ideeën die de duo’s hebben en zetten ze een concept neer die ze vervolgens presenteren aan de jury. Welk idee vind jij het leukst? Mijn voorkeur gaat uit naar het idee van het 4e duo. Of ze ook de volgende ronde halen is de vraag. Dat zien we de volgende week.

Meer weten over Daan van Tulder? www.daanvantulder.com

Volg de duo’s ook op www.design.renault.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: