Ontwerp Evian fles 2016 door Alexander Wang

Frankrijk

evian-wang1

Sinds 2007 laat het Franse watermerk Evian ieder jaar een fles ontwerpen door een bekende designer. Zo was het eerste jaar de beurt aan Christian Lacroix en afgelopen jaar was het Kenzo die zich mocht storten op de Evian fles. Het is dit jaar dan ook de 9de keer dat er een  ‘limited edition’ designbottle op de markt komt. Dit keer is de eer aan de New Yorkse ontwerper Alexander Wang.

Frankrijk

Wat bijzonder is dit jaar, is het feit dat het 2 flessen zijn geworden. Eén met een witte en een met één zwarte opdruk. De barcode is geheel over de flessen verdeeld, met als begin de naam Alexander Wang. De designbottle komt op een mooi moment uit, want Alexander Wang viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. De ‘limited editon’ fles zal onder andere verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf en kost 4,95 euro.