Ontwerp Evian fles 2016 door Alexander Wang

evian-wang1

Sinds 2007 laat het Franse watermerk Evian ieder jaar een fles ontwerpen door een bekende designer. Zo was het eerste jaar de beurt aan Christian Lacroix en afgelopen jaar was het Kenzo die zich mocht storten op de Evian fles. Het is dit jaar dan ook de 9de keer dat er een  ‘limited edition’ designbottle op de markt komt. Dit keer is de eer aan de New Yorkse ontwerper Alexander Wang.

Frankrijk

Wat bijzonder is dit jaar, is het feit dat het 2 flessen zijn geworden. Eén met een witte en een met één zwarte opdruk. De barcode is geheel over de flessen verdeeld, met als begin de naam Alexander Wang. De designbottle komt op een mooi moment uit, want Alexander Wang viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. De ‘limited editon’ fles zal onder andere verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf en kost 4,95 euro.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s