Blog Zin in Parijs!

Frankrijk, Parijs

Er zijn al vele blogs en sites over de prachtige stad Parijs, maar er is er eentje voor mij heel speciaal. En dat is het blog www.zininparijs.com die in 2014 het levenslicht zag. De reden waarom dit blog voor mij zo speciaal is, is het feit dat ik het logo heb mogen ontwerpen voor dit blog. Via mijn blog kwam ik in contact met Mandy Schreuder, de eigenaresse van het blog ‘Zin in Parijs’. Ze had mijn blog en logo gezien en wilde ook graag zo’n professionele uitstraling. Door mijn professie als Grafisch Vormgever kon ik dat wel voor haar realiseren. Na een telefoongesprek vanuit Parijs, want daar woont Mandy op dit moment, wat ideeën en de laatste correcties, was het logo klaar en kan het pronken op haar blog. Een mooi resultaat!

Frankrijk, Parijs

Al een aantal jaren is Mandy een enorme fan van Parijs en daarom besloot ze, om na haar studie Frans en eerst nog een aantal jaren in Nederland gewerkt te hebben, op de bonnefooi af te reizen naar Parijs. Zonder huis, werk en vrienden kwam ze in 2009 in de lichtstad aan, maar door de grote liefde die zij heeft voor de stad voelt ze zich er nu enorm thuis. Inmiddels heeft ze haar plekje gevonden in Montmartre en is Parijs haar grote hobby geworden.

Frankrijk, ParijsVanaf 2014 is ze de auteur van de update voor de steden-reis-gids 100% Parijs en ontdekt steeds meer leuke adresjes en activiteiten in de stad. Ze besluit om hierover door te schrijven op haar blog ‘Zin in Parijs’.
Het enthousiasme en het plezier waar ze dat mee doet, heb ik willen vangen in het logo. Een meisje in een rood met witte stippen jurkje dat juicht van plezier. Yes, ik mag weer schrijven over Parijs (Mandy) maar ook yes, ik mag weer afreizen naar Parijs, ik heb zin in Parijs.

Dus ga je een paar dagen naar Parijs, neem dan een kijkje op het blog www.zininparijs.com van Mandy en ontdek de leukste hotspots, adresjes en activiteiten van deze Franse hoofdstad.

Zin in Parijs? Je kunt heel goedkoop naar Parijs deze maand tijdens de Movember actie van Thalys! Thalys stelt vanaf 4 november 11.000 kaartjes beschikbaar van 11 euro per stuk enkele reis. Een ticket is geldig voor reizen van 9 tot en met 30 november voor alle bestemmingen van Thalys. Per verkocht kaartje gaat er 1 euro naar de Movember Foundation, een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger en gezonder leven voor mannen, bijvoorbeeld door programma’s te ondersteunen tegen prostaatkanker.