Blogbelevenissen oktober

Een blog beheren betekent niet alleen blogs schrijven en het blog bijhouden, maar ook veel tijd en energie steken in dingen die daarom heen zitten, zoals het bezoeken van leuke Franse eettentjes, hotspots en andere Franse activiteiten. Door het beheren van mijn blog ben ik in 2015 in contact gekomen met een uitgever. Hierdoor heb ik de kans gekregen om een aantal artikelen van mijn blog in boekvorm te publiceren, het werd het boek 57 iconen van Franse bodem. Hierdoor kreeg ik het boekenuitgeef-virus, waardoor er nu weer 2 boeken op stapel staan, namelijk het Cahier de France en Gironde, kust tot wijn. Aan het laatste heb ik de afgelopen maand druk gewerkt en ik hoop dat het in december van dit jaar uitkomt.

Om een kleine indruk te geven wat een blog allemaal met zich meebrengt, dan alleen maar blogs produceren, hieronder een verslag in fotovorm van mijn blogbelevenissen van afgelopen maand oktober.

Aanwezig bij de opening van pop-up store HermèsMatic in Bijenkorf Amsterdam.

img_2072

Ontvangst van het kinderprentenboekje “De oranje eend ontdekt Frankrijk”.

Bezoek aan Marché Royal en de nieuwe delicatessenwinkel L’Epicerie du Pape in Den Haag.

Gewonnen: kaartjes voor de Franse film “La Danseuse”naar aanleiding van prijsvraag uitgeschreven door de Franse Ambassade in Den Haag.

Gevonden bij de kringloopwinkel: een blik van La Mère Poulard en een oude Franse verzamel LP (jaren’50)

Uit eten bij Petit Brasserie Vieux Paris in Arnhem.

De laatste hand gelegd aan mijn boek Gironde, kust tot wijn. Rond december in de winkel.

Bezoek aan het Filmhuis in Bussum om de Franse film ‘La Danseuse’ te bekijken.

Is mijn boek Cahier de France per boot aangekomen in Nederland!!!!!!

En heb ik de afgelopen maand weer vele ‘Franse’ contacten aangeboord om nog meer leuke blogs te kunnen publiceren.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s