Aanwinsten van Franse bodem

Tijdens mijn laatste bezoek aan Frankrijk liep het hoogseizoen op zijn einde. De tijd voor veel winkels in Frankrijk om de laatste ‘resten’ te verkopen. Vooral kledingwinkels en decoratieshops doen hun restanten voor een prikkie van de hand en beleven daardoor gouden tijden. Als bijen op een honingpot komen de Fransen er op af. Je moet mij dus niet meer vertellen dat alleen de Nederlanders dol zijn op koopjes. Ik trof het dus deze vakantie en scoorde daarom een aantal leuke items van Franse bodem voor een bodemprijs zoals een Bretonse streepjestrui van Saint James, regelaarzen van Aigle en een boodschappennetje van Filt. In de supermarché kocht ik, voor de gewone prijs, uiteraard nog een voorraad  Le Petit Marseillais en Biscuit Rose.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s