De eerste Opinel winkel in Frankrijk

Het 127-jarige messenmerk Opinel heeft sinds september van dit jaar zijn eerste winkel in Frankrijk geopend. In de stad Annecy onder Geneve en ter hoogte van Lyon bevindt zich deze shop met louter Opinel producten.

opinel

In de winkel is het nieuwste van het nieuwste te bewonderen. Uiteraard is ook de oeroude Opinel met het bekende draaimechanisme, om het lemet mee vast te zetten, er te koop in alle maten en kleuren. Het merk wil ook winkels gaan openen in Italië en Spanje en zelfs in Amerika.

Opinel | 22 Rue Filaterie | Annecy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s