Het Franse messenmerk Opinel en het sportmerk Le Coq Sportif gaan samenwerking aan

Twee mooie producten van Franse bodem gaan een samenwerking aan. Het Franse messenmerk Opinel en het Franse sportmerk Le Coq Sportif hebben de koppen bij elkaar gestoken. Ze zijn een samenwerking aangegaan waarbij ieder met een eigen product op de markt komt maar wat wel een set vormt. Le Coq Sportif vervaardigde een paar sneakers geïnspireerd op de bergbeklimmers-look en waar de Franse driekleur in is verwerkt. Opinel creëerde daar een bijpassend mes bij. Heel bijzonder en ook nog eens een limited edition. De set is nog niet op de markt maar zodra deze blogster meer weet zal daar zeker een blogartikel over verschijnen. Houdt daarom het blog in de gaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: