Made in France shops in Frankrijk

Producten van Franse bodem

Ze komen er steeds meer in Frankrijk…shops met producten van Franse bodem. Deze Made in France shops bieden zowel nieuwe als ‘oude’ Franse producten. Je vindt er naast de alom bekende Bretonse streepjes trui nieuwe design producten van jonge Franse ontwerpers. Denk aan serviesgoed, kaarten, meubels, lampen en andere leuke hebbedingetjes. Hieronder een lijstje met adressen van Made in France shops in Frankrijk.

  1. Tresors Publics | 11 rue du Pont Vieux | Nice
  2. Do you speak Français? | 93 rue Notre Dame | Bordeaux
  3. W.A.N. | 1 rue des Lauriers | Bordeaux | www.wanweb.fr
  4. Made in France Boutique | 32 rue Française | Béziers
  5. La Gentle Factory | 48 rue de la Grande | Lille
  6. France Avenue Nantes | 5 rue d’Erlon | Nantes