Bordeaux, Frankrijk, Franse bodem, Gironde, Hotspot, Lille, producten
Reactie 1

Made in France shops in Frankrijk

Producten van Franse bodem

Ze komen er steeds meer in Frankrijk…shops met producten van Franse bodem. Deze Made in France shops bieden zowel nieuwe als ‘oude’ Franse producten. Je vindt er naast de alom bekende Bretonse streepjes trui nieuwe design producten van jonge Franse ontwerpers. Denk aan serviesgoed, kaarten, meubels, lampen en andere leuke hebbedingetjes. Hieronder een lijstje met adressen van Made in France shops in Frankrijk.

 1. Tresors Publics | 11 rue du Pont Vieux | Nice
 2. Do you speak Français? | 93 rue Notre Dame | Bordeaux
 3. W.A.N. | 1 rue des Lauriers | Bordeaux | www.wanweb.fr
 4. Made in France Boutique | 32 rue Française | Béziers
 5. La Gentle Factory | 48 rue de la Grande | Lille
 6. France Avenue Nantes | 5 rue d’Erlon | Nantes

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

 1. Yvonnne zegt

  Hoi heel leuk berichtje . Ik woon al ruim tien jaar in Frankrijk in de Allier. Ik kan je een hele lijst van kleine fabrikanten “made in france ” geven. Dat is namelijk wat alle Franse artisans doen. Helaas hebben lang niet allen een website, dus is het bereik slechts lokaal. Maak een tour over lokale brocantes of nu “marche de noel ” en je ondekt heel veel lokaal geproduceerde en prachtige producten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s