Vrouwen in de spotlights bij TV5MONDE

De gehele maand maart staan vrouwen in de spotlights bij TV5MONDE. Dit omdat het vandaag, 8 maart, Internationale Vrouwendag is. Ontdek op TV5MONDE deze maand films van gerenommeerde regisseuses en portretten van moedige en inspirerende vrouwen. Iedere donderdagavond is er in maart een film van een vrouwelijke regisseur te zien met uiteraard Nederlandse ondertiteling.

4122419828

Speciaal voor Internationale Vrouwendag is er vanavond de documentaire UN JOUR, JE SERAI PRÉSIDENTE te zien om 19:30 uur. Een docu over vrouwen die zich kandidaat hebben gesteld voor het Franse presidentschap en een bijzondere strijd hebben geleverd. Niet alleen een strijd om het opperste ambt. In een context van overdreven mediatisering, ging hun strijd ook om de noodzaak om de stereotypes rond vrouwen en macht te doorbreken.

Meer informatie: http://europe.tv5monde.com/sites/default/files/nl-ava-tv5monde-vrouw.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s