10 made in France shops in 1 straat in Parijs

Vanaf vandaag 15 mei tot en met 15 juli is er een straat in Parijs waar 10 winkels zijn ingericht met Made in France producten. In de Rue du Vertbois zijn shops ingericht met meer dan 100 Made in France producten op het gebied van mode, design, sport, eten, beauty producten en accessoires.

28280113_1441911129271066_1027645476420701060_n

Sommige producten worden in een ‘eigen’ shop gepresenteerd andere vinden hun plekje in bestaande winkels in de Rue du Vertbois. Ga je dus de aankomende twee maanden een paar dagen naar Parijs bezoek dan Rue du Vertbois.

Meer weten? laruedumadeinfrance.fr of volg ze via FB

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s