Bubbels en bites bij Danel in Utrecht

Afgelopen zondagmiddag was de lancering van het lazy sunday afternoon concept Les Bulles bij Danel in Utrecht. Elke zondag kun je hier in relaxte sfeer van 14.00 tot 17.00 uur je glas onbeperkt laten bijschenken met bubbels én geniet je van bijpassende bites. En dat voor maar €25,- p.p. Nog even genieten van dat heerlijke weekendgevoel samen met vrienden of familie. Naast de bubbels worden er zo’n 10 bites/happen geserveerd. Denk aan toast met zalm en creme fraiche, tonijnsalade met kappertjes, een klein kopje mosterdsoep met lente-ui, een little tosti, gevuld eitje en een mossel met kaas uit de oven.

De bites zijn lekker maar niet super verrassend en zeker niet genoeg als maaltijd. De bubbels komen uit Luxemburg en staan keurig in een champagne-koeler naast de tafel. Neem gerust de tijd voor deze middag want hij kan lang duren gezien de doorstroming van de bites. Maar de entourage maakt veel goed, deze is gezellig, doet Frans aan en als je met leuk gezelschap bent duurt niks te lang.

Het bubbels en bites concept is perfect als verjaardagscadeau voor je moeder, om het huis te ontvluchten tijdens voetbal, indruk te maken op je date, leuke zondagactiviteit met je vriend(inn)en of gewoon, omdat het zondag is! Je vindt Danel onder het dak van Tivoli Vredenburg, aan de singel naast café Het Gegeven Paard.

Danel Utrecht  |  Vredenburgkade 11 3511 WC Utrecht  |  www.danel-utrecht.nl |  030-7606829  |  info@danel-utrecht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s