Frans filmfestival Tapis Rouge Amsterdam

Om alvast in de agenda te noteren!

Begin juni was de lancering van een nieuw Frans filmfestival dat eind dit jaar gaat plaatsvinden. Vanaf 30 oktober tot en met 3 november 2019 kan je tijdens deze eerste editie van het Tapis Rouge ongeveer 15 recente Franse films bekijken en zijn er speciale evenementen.

Om het festival Tapis Rouge op de kaart te zetten is Philip Freriks aangetrokken als ambassadeur. De diverse Franse films zullen te zien zijn in het Ketelhuis in Amsterdam. De openingsavond vindt plaats in Pathé Tuschinski.

logo Festival Tapis Rouge

Het volledige programma van de te vertonen films en de evenementen wordt na de zomervakantie in september gepubliceerd, nog even geduld dus. Tegen die tijd zal ook de website, waar alle informatie op staat, gelanceerd worden.

Het festival is ontwikkeld/ bedacht door Alliance Française Amsterdam en L’Echappée Belle Amsterdam in samenwerking met Cinéart.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s