Franse hotspot Le Coeur Bistrothèque Amsterdam

Sinds oktober 2018 mogen we weer een nieuwe Franse hotspot verwelkomen in Amsterdam, Le Coeur Bistrothèque. Het is de perfecte plek voor alle wijn- en champagneliefhebbers. Daarnaast biedt Le Coeur Bistrothèque een verscheidenheid aan nationale Franse gerechten. De verse ingrediënten hiervoor worden geleverd door vertrouwde Franse leveranciers.

Bij Le Coeur Bistrothèque kun je terecht voor een ontbijt, uitgebreide lunch of diner. Het interieur is chique met een witte tegelvloer en marmeren tafeltjes. Alsof je je bevindt in een echte Frans Parijse bistro.

Le Coeur Bistrothèque is te vinden in het midden van de “Negen Straatjes”.

Hartenstraat 24 | Amsterdam | lecoeur.nl

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s