Le Gone Den Haag is Fijnste Franse restaurant van 2019

Gisteravond was in het Hilton in Amsterdam de uitreiking van het ‘Fijnste Franse restaurant’ en het ‘Beste Italiaanse restaurant’ van Nederland 2019. In de wat rumoerige zaal werden de genomineerden voor zowel de publieks- als juryprijs gepresenteerd en werden de winnaars bekend gemaakt. De publieksprijs voor het Fijnste Franse restaurant van Nederland 2019 ging naar Le Petit Bistro in Sneek. Verdiend lijkt mij, eindelijk een keer een restaurant à la campagne, niet in de randstad. Er is zoveel moois buiten de grote steden te doen op Frans gebied.

 

De juryprijs ging naar een etablissement in het Haagse. Le Gone kreeg de felbegeerde prijs Fijnste Franse restaurant van Nederland 2019. Alles klopte, de menukaart, de wijnkaart, de ligging in de winkelstraat, de ambiance, de Franse chefkoks en uiteraard het eten. Verdiend gewonnen dus, van harte gefeliciteerd Le Gone met het winnen van de prijs.

 

Le Gone is een traiteur waar je overheerlijk kunt eten. Reserveren is gewenst, want het aantal tafeltjes is beperkt. De salades zijn voortreffelijk en er is keuze genoeg aan kazen.

Le Gone | Noordeinde 200 C | Den Haag | website

Na de prijsuitreiking stond er voor de genodigden een fantastisch buffet klaar en kregen de gasten bij het verlaten van het Hilton Hotel ook nog eens een mooi gevulde goodiebag.  Alles bij elkaar dus een fantastische avond, merci Magazine Leven in Frankrijk en Italië.

Deze avond werd georganiseerd door Credits Media, de uitgever van onder andere het magazine Leven in Frankrijk en het blad Italië.  Deze beide bladen reiken jaarlijks de prijzen het Fijnste Franse en Italiaanse restaurant van Nederland uit.

4 reacties op “Le Gone Den Haag is Fijnste Franse restaurant van 2019”

  1. Joke Luken Avatar

    Waar kun je een overzicht vinden van een selectie van “écht Franse” restaurants?

    Geliked door 1 persoon

    1. Mireille den Hartog Avatar

      Er staan er een aantal op mijn website onder Franse hotspots. Ik zal er binnenkort een artikel over schrijven. Gr. Mireille

      Like

    2. Mireille den Hartog Avatar

      Hoi Joke, ik heb een overzicht gemaakt van Goede Franse restaurants in Nederland. Staat nu op de website. Gr. Mireille

      Like

  2. Franse traiteur Le Gone Den Haag, winnaar Fijnste Franse restaurant 2019 nu onderdeel van Wijnspijswandeling – Van Franse bodem Avatar

    […] 2019 won traiteur Le Gone Den Haag de prijs van Fijnste Franse restaurant van Nederland uitgeschreven door het magazine Leven in Frankrijk. Dat was eind 2019….ze hebben er niet lang […]

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken