L’Atelier des lumières komt naar Nederland

Er is heel erg leuk en goed nieuws te melden hier op Van Franse bodem want het Franse projectiespektakel L’Atelier des lumières komt naar Nederland. Als je het kent weet je waar ik het over heb het is een geweldige ervaring. Alsof je zelf in het schilderij of werken van een bepaalde artiest rondloopt met daarbij speciale muziek. Ik heb het zelf mogen ervaren met werken van Klimt in een onderzeebootbunker in Bordeaux.

Een bijzondere ervaring kan ik je vertellen. Nu komt L’Atelier des lumieres dus naar Nederland en wel in de Westergas in Amsterdam. We zullen er helaas nog even op moeten wachten want pas in april 2022 gaat de projectietentoonstelling lopen.

Tot nu toe waren de projecties van L’Atelier des lumières alleen maar te zien in Frankrijk maar nu dus ook in Amsterdam. De ruimte waar de lichtprojecties van onder andere Vincent van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt en Salvador Dalí te zien zullen zijn gaat de naam Fabrique des Lumières krijgen.

Zet april 2022 alvast in je agenda want dit moet je beslist gaan zien.

Voor algemene info over L’Atelier des lumières kunt u hier terecht.

6 reacties

  1. Afgelopen jaar deze tentoonstelling niet kunnen bezoeken in Bordeaux vanwege Corona, dus nu gelukkig toch nog een kans!! 😇😍 Zo blij mee!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s