Frankrijk
Een reactie plaatsen

Ensemble SOIT! brengt mooie chansons in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek

Frankrijk komt naar je toe deze zomer!

Aanstaande zondag 15 augustus 2021 brengt ensemble SOIT! bijzondere chansons, op teksten van Franse dichters, in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek.

Ensemble SOIT! brengt een weergaloos programma met de mooiste chansons. Het ensemble bestaat uit Andrea van Beek (zang), Bert van den Brink (piano, accordeon en arrangementen) en Sanne de Graaf (cello). Zij brengen een programma met muziek van Gildas Delaporte. Delaporte schreef prachtige liederen op teksten van grote Franse dichters als Victor Hugo en Charles Baudelaire. Uitbundig vrolijk of melancholiek ontroerend; de chansons hebben een vanzelfsprekendheid alsof ze altijd al bestaan hebben.

Er zullen twee concerten worden geven: een om 14.00 u en om 15.30 uur. Tijdens de concerten is er geen pauze. Uw drankje naar keuze (en bij de ticketprijs inbegrepen) kunt u vooraf of naderhand ophalen. Bij regen zal het concert verplaatst worden naar de kas, onder het tentdoek. U kunt tickets reserveren voor dit concert via deze link.

De tuin zelf is open vanaf 13.00 u en sluit om 17.00 uur. Kijk voor meer info op tuindelageoorsprong.nl

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s