Renée Koudstaal bij Exclusivithee in Leiden

Save the date!
Op zondag 10 juli om 11.00 uur komt Renée Koudstaal naar de nieuwe shop van Exclusivithee in Leiden. Ze zal daar onder andere haar boek Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke Nederlands bent komen signeren. In het boek staat onder andere een lijst met Franse restaurants in Nederland. Ik heb daar een mooie bijdrage aan mogen leveren. Het boek van Renée staat dan ook bij mij in de kast.

Wil je de ontmoeting en signeer sessie met Renée Koudstaal & de thee proeverij niet missen kom dan naar Exclusivithee aan de Botermarkt 11 in Leiden op zondag 10 juni. Een lekker kopje thee staat dan voor je klaar.

Ondertussen is de lijst met Franse restaurants aardig uitgebreid. Van Franse bodem probeert de lijst up to date te houden…..helpen jullie mee? Staat er een (echt) Frans restaurant* niet op de lijst geef het dan door dan zet ik hem er zo snel mogelijk bij.

* een criterium is onder andere het restaurant moet de Franse sfeer hebben en toch wel zeker 3 echte Franse gerechten serveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s