Renée Koudstaal bij Exclusivithee in Leiden

Save the date!
Op zondag 10 juli om 11.00 uur komt Renée Koudstaal naar de nieuwe shop van Exclusivithee in Leiden. Ze zal daar onder andere haar boek Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke Nederlands bent komen signeren. In het boek staat onder andere een lijst met Franse restaurants in Nederland. Ik heb daar een mooie bijdrage aan mogen leveren. Het boek van Renée staat dan ook bij mij in de kast.

Wil je de ontmoeting en signeer sessie met Renée Koudstaal & de thee proeverij niet missen kom dan naar Exclusivithee aan de Botermarkt 11 in Leiden op zondag 10 juni. Een lekker kopje thee staat dan voor je klaar.

Ondertussen is de lijst met Franse restaurants aardig uitgebreid. Van Franse bodem probeert de lijst up to date te houden…..helpen jullie mee? Staat er een (echt) Frans restaurant* niet op de lijst geef het dan door dan zet ik hem er zo snel mogelijk bij.

* een criterium is onder andere het restaurant moet de Franse sfeer hebben en toch wel zeker 3 echte Franse gerechten serveren.

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken