Nieuwe Franse hotspot Bistro LOEVetDIE Rotterdam

Naast Franse toppers als Brasserie Pierre, Brasserie Jules, Le Nord, Louise Petit, Mevrouw Meijer en eetcafé Marseille is de havenstad Rotterdam een Franse nieuwkomer rijker, Bistro LOEVetDIE. Het interieur is veel zwart met wit, zwarte tafels en stoelen, een met witjes betegelde muur en op de vloer een patroon van zwart met witte tegels. De sfeer is dus prima met hier en daar een Franse poster aan de muur. Het pand zelf zit aan het Zwaanshals in het Oude Noorden. Een leuke straat met allerlei soorten winkeltjes. Bij Bistro LOEVetDIE serveren ze typisch Franse gerechten, zoals steak tartare, escargots, entrecote en crème brûlée. Daar worden wij blij van en tevens is het weer een nieuw adres voor op de lijst van Franse restaurants in Nederland.

Op maandag hebben ze een rust dag maar de rest van de week staan ze op dinsdag vanaf 17.00 uur voor je klaar en op woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Bar Bistro LOEVetDIE | Zwaanshals 341 | 3035 KL Rotterdam

Meer info en het menu op: Bar Bistro LOEVetDIE.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s