Film Fijn weekend speelt zich af in de Bourgogne

Vanaf deze week speelt de Nederlandse film Fijn Weekend in de bioscopen. Afgelopen zomer hebben de opnames plaatsgevonden in de Nièrve (Bourgogne). De film gaat over een hechte groep vrienden die bij elkaar komen om hun overleden vriend te herdenken. Als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde meeneemt, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen op scherp komen te staan.

Speciaal bij Pathé

Geniet op woensdag 18 januari van een Happy New Film Year met de feelgood film Fijn Weekend en proost met de rest van Nederland op het nieuwe jaar. Koop een ticket die dag en krijg een lekker glaasje bubbels voorafgaand aan de film! Kijk op pathe.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s