Exclusivithee in Leiden, een bezoek waard

Wat doe je als je zoon in Leiden woont en pal voor kerst gaat verhuizen? Je reist af naar die leuke sleutelstad en je helpt die jongen. Als uitje had hij bedacht om thee te gaan drinken bij Exclusivithee. Deze winkel bestaat nog niet zo heel lang. Voorheen zat ze met haar mooie Franse Mariage Frères thee en het chocolademerk Le Chocolat des Français in bij La Bordelaise aan de Nieuwe Rijn.

Nu staat ze op eigen benen en zit ze in een mooi pandje aan de Botermarkt nummer 11. Naast de verkoop van deze prachtige Franse producten kan je ook een kopje Mariage Frères thee bij haar drinken. Dat deden wij dan ook.

Het was druk in de winkel wat een goed teken is. Velen sloegen nog op de nipper een kerstcadeau in, wat zeker een mooi cadeau is voor onder de boom want de Franse Mariage Frères thee is werkelijk een top thee.

Exclusivithee | Botermarkt 11 | Leiden |  exclusivithee.nl

Van Franse bodem schreef en publiceerde al vaker over Exclusivithee, lees ze hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s