Afgelopen maand mei gaf ik een lezing over mijn blog. Een fictief verhaal over Rogier. Een dag uit het leven van een Provençaals kneuterboertje. Vanaf het opstaan tot aan de middag voert hij de luisteraar langs allerlei mooie producten van Franse bodem. Om de lezing een beetje wat cachet te geven, had ik daar een aantal filmpjes van you tube aan toegevoegd. Niet van alle producten zijn filmpjes te vinden maar van enkele wel. Deze wil ik jullie niet onthouden. Want sommige zijn gewoon echt leuk en leerzaam om naar te kijken. Amusez-vous avec products made in France.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op “Made in France”

  1. Hans van der Mey Avatar

    De inmiddels veel beproefde strategie: eerst een weblog, dan een shop. Bereik is koning. Op zich mooi, zoveel komt er niet meer van Franse bodem. Fransen vinden ondernemen maar knap lastig, zo blijkt. Recent onderzoek wijst uit dat 4,5% van de totale Franse inboedel native Frans is. Van Franse bodem dus, inclusief alpinopet. Daar ga je…

    Succes!
    Hans van der Mey
    AltijdFrankrijk.nl

    Like

    1. Mireille den Hartog Avatar

      Ach Hans, de philips tv wordt ook allang niet meer geproduceerd in Nederland. Het gaat ook over de oorsprong van producten en het verhaal erachter.

      Groetjes Mireille

      Like

  2. Sylvia Avatar

    Wist je dat Pamela Druckerman onder de titel Bébé Made in France een fantastisch en humoristisch boek geschreven heeft over de cultuurverschillen in de Franse en Amerikaanse opvoeding. En dat dat ook voor Nederlanders een eye-opener is. Het kreeg de Nederlandse titel: Franse kinderen gooien niet met eten. Bestellen kan op: http://goo.gl/RhLs8D

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken