Le Beaujolais Nouveau est arrivé

De Beaujolais Nouveau (Beaujolais Primeur) mag vanaf vandaag geschonken worden. Wettelijk is er vastgelegd dat de Beaujolais Nouveau pas op de derde donderdag in november geschonken mag worden, vandaag dus. De Beaujolais Nouveau wordt gemaakt van de Gamaydruif en de Beaujolais streek ligt ten zuiden van de Bourgogne.

beaujolais

Elk jaar wordt er een kunstenaar of designer gevraagd om de reclamecampagne rond de Beaujolais Nouveau een gezicht te geven. Dit jaar is het de eer aan de Franse illustrator Skwak. Skwak heeft al voor vele grote merken werk gecreëerd waaronder Google, Microsoft, Facebook en Adidas. In de campagne heeft Skwak de kleuren van de Franse vlag terug laten komen. Op de fles en poster staan illustraties die een link zijn naar de wereld van de wijn. Druiven, kurkentrekkers, druivenbladeren, wijnkastelen, wijntonnen, glazen en de zon vormen een mooi grafisch patroon. De boodschap die Skwak wil uitdragen met dit ontwerp is, dat de Beaujolais Nouveau (Beaujolais Primeur)  trots is op haar wortels, maar wel meegaat met de tijd van modernisering. Santé

Meer informatie over Skwak: www.skwak.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

%d bloggers liken dit: